SEPETANG DI TASIK DARULAMAN - shfyqhazhr

Monday, 8 January 2018

SEPETANG DI TASIK DARULAMAN


Assalamualaikum

SEPETANG DI TASIK DARULAMAN | finally sempat nak update pasal ni hahaha actually banyak nak tunjuk gambar je tu pun tak menyempat alahai sapikah dan awal tahun yang sangat busy. ni kiranya kisah yang tersambung daripada entry entry dibawah ni :-
actually kitaorang macam takdaklah nakpi sangat kan, tapi dah ada masa lagi sebelum waktu pulang, singgah jelah haha. sampai sampai je terus cari air hahaha


macam biasa kalau beli bigcup mesti beli greentea haha kalau yang lain macam takbest, entahlah nak. mula mula kan decide nak naik bot tu tapi disebabkan mahal nokharom (hahahahahahaha) kami pun jalan jalan jelah, so bawah ni gambar yang diambil sambil jalan jalan

masa lepas beli air, hahaha saja jalan sini sbb bokah bokah tu cantik (ke)

lupa nak ambik gambar benda ni sepanjang jalan hahaha 470m baru bakar bahulu, padahal dah makan piza apa semua hm letih haha

menyempat selfie walaupun penat gak lah

gini baru perfect gituh hahaha

rasa best pulak tengok suasana situ

ni masa lepas pusing satu tasik, ya ampun bila dapat duduk tu. bersyukur sangat hahaha penat weh lama tak berjalan asyik hadap komputer ja.

view belakang tempat kami duduk hahaha

ni kira entry santai santai ja haha banyak gambar je, walaupun penat tapi best dapat keluar macam ni, asyik pi mall je kan?!

ok, bai







6 comments:

  1. W'salam Sha..
    Riadah tepi tasik memang best. Kalau di Seremban, sis suka ke City Park..
    Bila penat singgah KFC (berhadapan tasik) beli air.. so heaven.

    ReplyDelete
  2. samela kita suka greentea gak yg lain xbest..huhu bgus riadah gini hilang stress hehe

    ReplyDelete
  3. kdg asyik pi mall, boring gak..jalan2 kat tasik camni, layan gak sesekali..pakej exercise le kiranya sbb kena berjalan..haha

    ReplyDelete
  4. Tiap- tiap bulan wajib lepak tasik jitra ni . Memang tenang sangat walaupun orang ramai

    ReplyDelete