Wednesday, 4 October 2017

# sushivid

DONE CASHOUT DUIT DARI SUSHIVID

Assalamualaikum.

Alhamdulillah done cashout duit dari sushivid. haha baru nak cashout ke sha? orang lain dah berapa kali dah cashout :p siapa yang belum sushivid ni, jom lah join! buat side income gitu!

apa itu sushividsushivid adalah satu platform untuk para influencer seperti youtuber, instagrammer dan blogger untuk mendapatkan job review dan dapat mengembangkan nama kita sendiri. dan yang best pasal sushivid ni job kita dibayar dengan USD wow kan? masa first time daftar dah dapat RM10 tau. so siapa yang boleh berdaftar dengan sushivid? korang kena ada salah satu syarat daripada ketiga tiga ni ;-

youtuber ; 250 subscriber
instagrammer ; 2000 followers
blogger ; 2000 visits setiap bulan

macam mana nak join? kalau korang nak join boleh klik banner kat bawah ni. kalau ada apa apa soalan feel free to email me ; shfyqhazhr@gmail.com

20 comments:

  1. Tahniah....akak dah lupa password...hahahaha

    ReplyDelete
  2. me too, dah cash out juga...

    ReplyDelete
  3. wow dah cashouttt, best lahhh :D

    ReplyDelete
  4. Wow!! Tahniah dear.. Semoga semakin banyak boleh cashout nnti :)

    ReplyDelete
  5. Dah join tp belum pernah cashout, ahaha...lama jugak tunggu eh..hehe

    ReplyDelete
  6. wah tahniah! saya tggu banyak sikit baru cashout hahaha.

    ReplyDelete
  7. wahhhhhh..seriously? lain semua achieve kecuali youtube....hmmmm

    ReplyDelete