SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!

by - 11:44


Assalamualaikum and hi everyone.

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin! so how your hari raya? hari raya sha untuk tahun ni agak menyedihkan sebab sha demam sehari sebelum raya tapi hari raya sha kuatkan diri pi beraya 3 buah rumah lepas balik je dari beraya, demam memang teruk gila. raya kedua kat rumah je, tak keluar langsung hahaha. lepas tu raya ketiga dah ok sikit tapi sikit jela, still demam yang agak teruk. icry. dia macam before raya whtsapp orang dan bagitau "i wanna meet u this raya" last last sha yang takboleh beraya hahahaha and semua gambar raya muka cedih je! T___T tapi skrg, dah sihat, alhamdulillah! ( tapi semua ketupat rendang sila nikmati kawan penat memasak malam ke pagi dah habis :") )

  
#TEAMRAYAKEDAH

raya kan sebulan! siapa yang buat open house tu bolehlah jemput sha, sebab terniat nak besarkan muka lagi :p 

You May Also Like

5 qtpie

  1. Selamat hari raya sha. Take a good care of yourself :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya aidilfitri sya! Get well soon. ke dah elok dah ni? hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha selamat hari raya :) dah elok dah! hehe

      Delete
  3. slaam aidilfitri.. maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete