Thursday, 27 April 2017

# beauty review # feautured

UNBOXING : A BOX FROM KLAVUU MALAYSIA

Assalamualaikum and good morning everyone! have a nice day ahead :)

sooo i got this box from KLAVUU MALAYSIA last sunday and i still dont have enough time to unboxing it😪 but today is the day!




gais!!! kotak dia pun dah cantik gila gila tau :( 


video

so! dalam box ni ada 4 benda which is :- 2pcs of bb cushion, 1pcs of cream and 2pcs of mask.




disebabkan kesibukan masa ecece sebenarnya sibuk tidur hahaha , sha masih taksempat nak try product ni, sempat try kat tangan je haritu hahaha. antara semua product ni, sha paling taksabar nak try mask because im a big fan of face mask hehehehe so wait for review okay? ❤



5 comments:

  1. Wahhhhhh syoknya dapat hadiah macamni! hehe

    ReplyDelete
  2. Have you tried the bb cushion, darling? I wanna know more, please let me know once you make a review about it. Yeaayyy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe i already tried it. i gonna post it asap <3

      Delete