Monday, 11 September 2017

# online shopping

GDEX OH GDEX


Assalamualaikum.

So pada 5 september 2017 sha ada order face mask di LAZADA dan dijangka sampai pada 5 - 8 september tapi!!! harini dah 11 september uolls dan barang belum sampai. so macam biasalah check tracking 


takbergerak pun dari 8 sepetmber haritu :( setiap hari kot tunggu barang sampai huhuhu siapa pernah jadi macam ni? korang buat apa? biar or call gdex? 

7 comments:

  1. Ai akan call courier service tu.. bising-bising.. esoknya dapat..

    ReplyDelete
  2. samalah tgu gdex arini baru sampai. rasanya barang tak gerak sebab cuti yg dipertuan agong kot. kot la..hihi

    ReplyDelete
  3. bertabahlaa ye dear... plik sekang ni sikap courier servis.. better guna pos laju sekang ni.. walaupun x berapa laju.. tp brg tetap gak kita terima

    ReplyDelete
  4. Call saja.. Kalau la susah beli online.. Lebih baik beli offline jelah

    ReplyDelete
  5. Tak pernah pula beli barang merchant hantar pakai GDEX. Harap-harap barang dah sampai.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah....sdh sampai. :D Tapi kalau akak tengok status brg dah lebih 3 hari sampai KK, memang akak akan kol. Takut ada problem lain2 (banjir, item hilang...)

    ReplyDelete