Monday, 11 September 2017

# blog

BERWAJAH BARU


Assalamualaikum!

Blog ni dah berwajah baru haha. dengan header yang super duper simple dan dihiasi bunga - bungaan gitu haha. actually belum habis edit sebab takdak mood (oh please lah shafyqah) nak hias blog pun kena ada mood kan? ke sha sorang je macam ni? tapi sha rindu wajah blog sha yang sebelum ni (padahal belum 24 jam tukar) taktau lah kenapa bila nak upload balik theme tu takboleh :( so sha pun redha jelah, guna jelah wajah yang lain tapi tapi tapi tak memenuhi citarasa sha huhuhu 


 taraaa blog berwajah baru huhu so tujuan sha menulis entry ni sha nak tanyalah korang guna theme dari mana? or siapa yang editkan? sebab nak cantikkan blog supaya lebih bersemangat nak berblogging (mungkin) feel free to drop your comment. bye

11 comments: