Wednesday, 14 June 2017

# giveaway

SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim



barang yang sha nak beli kalau menang RM100 shopping credit ni kan adalah brush. walaupun dah ada brush kat rumah tapi nak jugak sebab geram tengok iman punya brush tu T____T


selain tu sha rasa nak beli kasut untuk adik sha sebab semalam dia cakap dia dah rambang mata dengan satu kasut ni tak kisah dia kata kalau murah pun hahahaha. why not kan, dah lama sha takbelikan dia hadiah hahaha rasanya last time sha form5 wuuu.

link : Shoes

last sekali sha nak beli satu benda untuk simpan barang barang sha hahaha, sha kan suka beli benda murah + comel. walaupun benda tu takdak guna pun. sampai taktau dah kat mana nak selit hahaha :p menyampah la bersepah sana sini kan, so sha rasa benda ni paling berguna kot 


link : Box

sekian, harap harap dimurahkan rezeki :)

3 comments:

  1. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-10xrm100-shopping.html

    ReplyDelete