Saturday, 17 June 2017

# giveaway

SGshop “Jom Shopping!” Contest



Servis yang ditawarkan oleh SGshop adalah mereka akan menolong kita untuk membuat tempahan daripada laman web Taobao (berdasarkan apa yang sha google-lah). Kiranya kita hanya berurusan dengan ejen SGshop jelah. SGshop menawarkan pelbagai jenis barang, barangan perempuan, barangan lelaki, perhiasan rumah dan macam macam lagi lah! memang kalau usha je sgshop.com.my memang rambang mata!

Tiga barang yang sha nak beli adalah ;-






kalau dapat mic ni memang best gilalah la kan hahahaha dah lama bekenan tapi harga dia boleh buat belanja seminggu hahaha



memang bestlah cuci mata kat SGshop ni. kalau boleh semua benda nak >< harap harap adalah rezeki kalini. hihi


2 comments:

  1. Good luck. 😘😘

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete