KDRAMA : FIGHT FOR MY WAY - shfyqhazhr

Tuesday, 13 June 2017

KDRAMA : FIGHT FOR MY WAY


Assalamualaikum.

well sha pun macam gegirls lain jugak yang suka layan kdrama hahaha tapi kan kawan sha yang lelaki pun ada je yang layan kdrama hahaha! so my current favorite kdrama is FIGHT FOR MY WAY.


Drama: Fight for My Way (English title) / Fight, My Way (literal title)
Revised romanization: Ssam, Maiwei
Hangul: 쌈, 마이웨이
Director: Lee Na-Jeong
Writer: Im Sang-Choon
Network: KBS2
Episodes: 16
Release Date: May 22 - July 11, 2017
Runtime: Mon & Tue 22:00
Language: Korean
Country: South Korea

Description: A romance drama about two people who chase their dreams in life, despite facing harsh reality which brings them down. In their school days, Ko Dong Man (Park Seo Joon) took part in Taekwondo. Now, he makes a living by working as a contract employee and also goes after the UFC title. Meanwhile, Choi Ae Ra (Kim Ji Won) hope to become an announcer, but she gave up her dream. Now, she works at the information desk of a department store.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

antara sebab sebab sha suka dengan cerita ni adalah sebab cerita mengenai persahabatan lelaki dengan perempuan hahaha. tahu tahu jelah kan kalau lelaki dengan perempuan berkawan rapat mestilah salah sorang terjatuh hati. lagipun cerita ni kelakar kot. kiranya takbosan lah bila tengok sha tunggu tiap tiap minggu tau episod baru... hari selasa je mesti bukak dramanice nak download cerita ni hahaha tapi kat dramanice cerita ni tajuk dia Third -Rate My Way (sha pun taktau apa sebab dia haha) so kalau korang nak tengok cerita ni  sha dah sediakan link untuk ke page dramanice tu okay? → FIGHT FOR MY WAY









bye! see u in next post!❤

6 comments:

  1. Wa!!! Encik Park saya ada drama barulah

    ReplyDelete
  2. parkseo jun my bae tho! erghhhh comel handsomeee!

    ReplyDelete
  3. park seo jun dengan kim ji won sesuai sangat 💕

    ReplyDelete
  4. drama ni serious sweet gila. DAEBAK!

    ReplyDelete
  5. Owh.. Menarik nie.. Nanti akak try tengok..

    ReplyDelete
  6. memang suka kdrama ni. Cerita ni pun macam best. Nanti free nak download,tonton waktu hujung minggu

    ReplyDelete