Wednesday, 14 June 2017

# contest # lazada

HITAM MENJADI PILIHAN HATI


Assalamualaikum.

Dah membeli belah untuk persiapan hari raya nanti? cuma satu sha nak pesan, dalam berbelanja tu ingatlah orang yang tak berkemampuan dan janganlah kita berbelanja berlebih - lebihan sehingga membazir. taksempat nak keluar shopping? Jom shopping kat LAZADA! sekarang LAZADA ada buat sale Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Ria Raya, dimana korang boleh dapat diskaun sehingga 90%(klik banner kat bawah untuk tengok sales yang LAZADA buat) !!!!! kan dah dapat berjimat kat situ hik hik


so! apa tema baju raya korang tahun ni? tema baju raya sha tahun ni hitam. harap harap takpanas la raya nanti hahaha. sha dengan adik sha pilih hitam sebab adik lah yang nak warna tu dari last year lagi tapi last year pakai silver hahaha. mak abah sha warna biru hahaha well kitaorang memang takpernah setema :p sha memang ikut adik je selalu sebab baru nampak sweet gitu!

sha tiap tahun wajib (haha tipu je takdelah wajib) buat baju kurung pahang tapi tak berapa pahang sangat. kiranya bentuk dia jelah. sha memang suka kurung pahang sebab sha lebih selesa pakai kurung tu daripada pakai kurung yang biasa tu. kalau tudung pulak, sha rasa tahun ni memang nak pakai bawal tapi entahlah sebab takbeli lagi kan. kalau kasut pulak kan, sha lebih suka yang flat. takdak nya nak pakai tumit tinggi hahaha dibuatnya hujan raya nanti memang tumit tu masuk dalam tanah la (u know what i mean?) sha ni memang jenis yang simple gila. kadang kadang tu apa yang ada, sha guna je ;p


ok gais, mula mula memang rasa nak pakai bawal je tapi OMGGGGGG Naelofar Hijab dah berjaya goda iolls T_____T cantik gila warna dia, tapi tapi kalau sha pakai shawl ni korang jangan la bayang sha jadi cantik macam lofa pulak :p okaylah kan pink dengan hitam? hahaha failed betul lah nak matching warna ni. korang rasa?

2 comments: