Giveaway Raya by Mrs Pip

by - 10:58


Assalamualaikum


Pengalaman terindah sha time bulan puasa adalah (skemanya ayat permulaan) dapat berpuasa dengan semua sepupu sepapat haha. time sahur tu yang best, time tu nak tengok semua ragam ada. yang susah nak bangun, yang kena paksa bangun dan tak lupa yang jenis excited nak bangun sahur haha tu baru time sahur, time berbuka pulak memang awal awal dah ada kat tempat makan lepas tu masing masing aim nak makan sampai berebut macam nak perang lah hahaha lepas solat maghrib semua waktunya main mercun! sha paling benci mercun lebah. sumpah benci gila hahaha sebab dia takdak hala tuju, ikut suka dia je kan nak pi mana. memang menjerit sakanlah kalau lebah tu ikut sha. yang jahatnya selalu cousin lelaki la, sampai hati dorang ni kan. punya semangat kan, pasang pelita keliling rumah, memang terang menerang la kawasan rumah, paling best malam rayalah, time tu semua dah balik, semua dah ada kat kampung, perang perang mercun (mercun pop pop je) lepas tu time dah final nak masuk tidur tu, mesti ada yang bakar mercun papan hahaha yang besar tu, memang semua takboleh tidurlah kan hahahaa bestnya sambut ramadhan masa kecik - kecik dulu. sekarang time puasa semua busy kerja, sampaikan raya pun masih kerja dan takbalik kampung. huhuhuhu selamat hari raya semua :D

You May Also Like

3 qtpie

  1. hello dear, yeah akhirnya join juga ga mrs pip :)
    thanks a lot. and selamat hari raya aidilfitri T_T

    ReplyDelete