TERKENA JAMPI - shfyqhazhr

Saturday, 13 May 2017

TERKENA JAMPI


Assalamualaikum.



sha terpanggil nak buat entry pasal ni sebab my workmate told me "pikah, kami terkena jampi la" and i replied to her "ha tau pun dah terkena jampi, haritu cakap kat kami sangat". apa yang kena jampi jampi ni? hahaha kami dah terkena jampi oleh abang jampi a.k.a hael husaini hahahahaha

sha mula dengar lagu ni bila viral yang seorang abang tengah cover lagu jampi pastu adik dia kacau dia menyanyi tapi dia layan je hahaha. jom layan video bawah ni

credit to : blogger kacak

lepas je tengok video atas ni, sha dah sibuk dah google lirik dia sebab nak tau lagu apa kan. but my first impression was like "lagu apani asal macam takbest je, takmacam budak tu nyanyi pun" hahahahaha lepas tu, sha pun download la kat JOOX. bila dah selalu dengarkan rasa macam "asal best pulak lagu ni" pastu asyik nak ulang sampai jemu lah cerita dia tapi takdelah jemu mana pun sebab bila kat tempat kerja sha suka bukak lagu ni hehe sebab tu lah workmate sha sekali terkena jampi dengan lagu si abang jampi yang handsome ni hiks


ni lah si abang jampi yang telah men-jampi sha dan workmate sha sampaikan setiap hari nak dengar lagu dia hahaha. rasa macam handsome je abang jampi ni hahahaha >< jom layan lagu jampi kat youtube → Hael Husaini - Jampi (Lirik Video)

Artis : Hael Husaini
Tajuk : Jampi
Lirik & Lagu - Hael Husaini & Ezra Kong 


Lirik : -
VERSE
Bermula pandang pertama
Terlihat kamu di depan mata
Terasa debar di dada
Menahan rasa bila kau ada

PRECHO
Kau buat ku terpaku 
Sepertinya diriku yang mahu
Diri kamu

CHORUS
Dan bila kau hadir bagai satu misteri
Ternyata diriku bagai sudah dijampi
Dan bila kau hambakan hati ku kembali
Ternyata hanya kau harus aku cintai 

VERSE 2
Ha ha ha aku ketawa
Terasa aku tak tentu arah

PRECHO
Kau buat ku terpaku 
Sepertinya diriku yang mahu
Diri kamu

Bridge
Malam, berganti malam
Masih terbayang
Apa yang berlaku
Pada diriku
Ternyata kamu
Ternyata kau mahu diriku
Selamanya kau milik ku


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TWITTER : @haelhusaini



10 comments:

  1. I'm not shock to know you've been jampi-ed and I've been in loved with it from the start.. Memang minat hael before lagu jampi lagi and first dengar on february, terus kena jampi.. haha.. Wrote about it here: http://razanahanis.blogspot.my/2017/02/chapter-25-rant-on-life-february.html :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sha tak kenal sgt hael ni, hehe

      Delete
  2. hihihi echa dgr chorus lagu ni terus stuck dgr lagu ni 2 3 harii xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha sampai skrg takboleh moveon lagi ><

      Delete
  3. Best jugak lagu jampi ni. Berkali2 gak ulang dengar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah! tah bila nak bosan ni hehe

      Delete
  4. ooohhhhhh tidak...Mai pun dah terkena jampi ni sebenarnya...hahaha.

    ReplyDelete
  5. allahu, samaaaaaaaa ._. dulu i was like apa tajuk lagu gini, dengar first time pun rasa mcm biasa2 tapi dahbila selalu dengar mmg kena jampi terus XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan? sebab tajuk dia tu mcm jampi? apa yang jampi XD

      Delete