SEBENARNYA...... - shfyqhazhr

Monday, 22 May 2017

SEBENARNYA......



Assalamualaikum.

sebenarnya hati ini cinta kepadaMu.. sebenarnya diri ini rindu kepadaMU.. tapi aku tidak mengerti mengapa cinta masih takhadir~ ok sebenarnya sha ada banyak sangat benda nak share kat blog sha ni tapi mood masih takdatang walaupun dah cari, dah kejar huhuhuhu. disebabkan banyak sangat benda sha kena settle sebelum puasa ni, sha jadi macam busy mengalahkan orang terbusy kat Malaysia hahaha. sha ada nak review pasal skincare yang sha pakai dan okay dengan sha, nak review segala mask yang sha dah beli, nak review sebuah buku yang sha taktau kenapa sha beli hahaha dan buku tu pun masih belum habis dibaca..... walaupun muka surat buku tu kurang daripada 70 muka surat. kalau orang tanya, busy buat apa je. yaaa sha pun taktau sha busy buat apa je hahaha. kat tempat kerja pun takdelah banyak sangat pun kerja, biasa je dan sha dah ada pembantu kan sekarang huhu. bila balik je kerja mesti lah rasa malas nak buat apa kan, nak hadap phone pun malas + menyampah. bayangkanlah 8 jam kerja hadap pc, balik nak hadap phone pulak? memang takla. bukan kat blog je sha menyepi tapi kat FB, Twitter dan Ig pun! dulu wajib ok wajib upload satu gambar setiap hari hahahaahaha tapi sekarang haahahahahahaha. mungkin sha perlukan cuti untuk rehatkan badan dan minda dan segalanya lah. kesian jugak kat badan asyik kerja je kan. huhuhuhuhuhu


6 comments:

  1. yep better cuti dlu, rewardkan untuk diri =)

    ReplyDelete
  2. Amboi busy betul ni. Bkn busy sebenarnya kan. Just malas nak ngadap gadget lagi bila balik rmh kot. Huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah malas nak hadap semua benda, nak reht je hehe

      Delete