Thursday, 25 May 2017

# review

REVIEW : SEP CANOLA HONEY NOURISHING MASK


Assalamualaikum.

im back *acacah dah lama hilang* cuti sehari je since my workmate tak sihat so today dah kerja balik. memang rasa masih takcukup rehat tapi dah biasa huhuhu. so last week, hari sha cuti, sha ada teman kawan sha pi cari kerja sebagai balasan dia kena bawak sha pi watson hahaha. memang niat dihati nak pakai malam masa hari beli tu jugak, tapi tahu tahu jelah, tak sempat -____- dah letih, automatik tertidur dengan jayanya malam tu hahaha. sha beli this mask ;-



masa tengah belek belek mask kat watson tu, ada la pekerja watson kat situ suggest mask ni kat sha, then sha pun ambiklah. sha ambik dua dan kawan sha ambik dua, warna sama je kuning dgn hijau (greentea). so last night, sha berkesempatan untuk mencuba memakai mask ni. walaupun paksa diri je nak pakai benda ni pun hahaha. malas dia lain macam.


im trying to smile tapi takboleh hahahaha! 


tadaa! best je lepas buang mask ni, muka rasa lembut dan paling best pasal mask ni, dia besar and fix to my face!!! hahahaha selalu mask kecik weh, muka sha dah la macam pinggan hahahaha! harga pun affordable.. sekarang ada promosi buy 1 free 1 kat website watson, boleh klik gambar kat bawah






No comments:

Post a Comment