Tuesday, 9 May 2017

# makanan sedap

KEK COKLAT CHEESE RM5


Assalamualaikum!

petang semalam sha scroll scroll feeds FB lepas tu mata terpandang satu post ni, dia ada jual kek coklat cheese weh! lama dah ni takmakan hahahaha. sha pun pm la si penjual ni, dia layan okay kan sha pun on jelah sebab dia cakap dia tinggal dekat je dengan kawasan tempat kerja sha hahaha so takdelah kos untuk cod hehe


lepastu dah janji tengahari kan, time sha keluar lunch tadi dia datang tapi ada la workmate sha ambilkan, pastu bila balik dari lunch takkan nak makan lagi kan? hahaha sha pun simpanlah dulu dalam peti ais tapi hati ni nak makan tapi perut kata kenyang sob sob. lepas tu dalam pukul 3.45 macam tu, sha pun try lah. tengok hiasan pun dah terliur hahaaha!


syafiyah pun boleh la hahahaha comel je nama tu kan, nama future daughter kot :p 


tadaaaaaaa. nampak sedapkan? hahahaha dan rasa dia memang sedap!!!!! sha memang selalu makan kek coklat cheese tapi jarang jumpa yang kena dengan apa sha nak,. tapi yang akak ni buat memang kena dengan tekak sha. berbaloi dengan harga RM5. korang suka kek apa? ❤




5 comments: