Wednesday, 17 May 2017

# hadiah dari blogger

HADIAH DARIPADA SURIAAMANDA.COM


Assalamualaikum.

hari isnin haritu, pakcik poslaju ada datang tempat kerja sha, katanya ada baranglah kan, tapi sha rasa takde pulak beli apa apa hahaha lepas tu tengok nama oh rupanya dari  SA. sha dapat hadiah untuk pemenang top komentators April 2017 di blog http://www.suriaamanda.com/. bukak je parcel terus happy sebab dapat barang yang sha suka hehe iaitu face mask


actually sha baru bercadang nak borong mask kat watson, hari selasa (semalam) tapi alhamdulillah dah dapat mask ni, boleh lah beli benda lain kan? sha dah try satu mask daripada tiga mask yang sha dapat, hahaha excited kan, lepas pakai tu muka rasa segar lain macam. sha pakai yang refening herb mask ;)


JOM SERBU BLOG SA DAN KOMEN BANYAK BANYAK HEHE 

16 comments:

  1. Wahhh, bestnya dapat face mask. Tahniah 😄

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sampai jugak akhirnya..hope u like it..

    ReplyDelete
  3. yg almond milk tu cam best je !

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum try, nanti sha cerita kat entry hehe

      Delete
  4. Awak, yana datang follow naa. makasih tau follow huhu. lambat on tu baru dpt follow maaf naa :) Thanks sudi datang singgah blog yana naa hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe its okay. tq datang sini jugak :D

      Delete