Friday, 19 May 2017

# giveaway

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul


Assalamualaikum

{KLIK BANNER UNTUK JOIN}


sha dah daftar akaun SGSHOP MALAYSIA dan siap cuci mata lagi kat situ haha, bersabarlah wahai mata :p USERNAME : shfyqhazhr

Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika saya menang RM100 adalah handbag!


usha usha kat bahagian bag, ternampak bag ni. adoi merana hati sis tengok beg ni hahaha sebab dah lama berkenan dengan bag gini huhuhu

barang kedua yang sha nak beli adalah jeng jeng jeng 


cantik mak ai kalau adik sha pakai ni sebab sha suka gila kalau lelaki pakai kasut gini hehehehehe mcm handsome kot :p

baki baki yang ada, sha akan belikan something untuk mak dan nenek sha. kiranya walaupun dengan RM100 boleh beli untuk satu family lah kan? jom usha usha SGSHOP MALAYSIA ❤



1 comment: