Tuesday, 2 May 2017

# phone app # random

FACE APP


Assalamualaikum. selamat bekerja semua hehe

kalau korang jenis suka scroll FB or IG mesti akan jumpa macam bawah ni




taktahulah sama ada gambar ni artis sendiri tu yang buat or fans dorang haha tapi gambar syafiaq kyle memang sha ambik dari ig dia. disebabkan ramai sangat yang buat benda ni, sha pun nak jugak! hehehe so sha pun pi lah playstore untuk mencari app ni. nama app ni ialah FACE APP hahaha! 


yang best pasal app ni dia tak terlalu berat. sha taktau lah korang tak kisah nak download app berat berat semua, tapi sha kisah hehehe sebab nanti kalau hang lagi susah nak buat kerja apa semua. yelah kan, tah kena format kan dah jadi banyak kerja *lari tajuk* app ni simple je tau, korang boleh ambik gambar or guna gambar yang sedia ada kat phone korang

    

    
 *maafkan kaklong amcad, jadikan amcad sebagai model hahahaha!*



sha pun nak jugak hahahahahaha bestkan app ni? hahahaha sha semalam ketawa teruk bila tengok muka sendiri senyum seikhlas tu hikhik. jom download app tu kat google play/ app store → FACE APP

18 comments:

  1. fae belum terjebak lg nak main App ne hehehe though it looks fun to try

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah fae hehehe mesti terhibur :D

      Delete
  2. hahaaahhaha viral sekarang nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah. kalau scroll ig je mesti ada hehe

      Delete
  3. haha..viral betul apps nih...ramai dah try..

    ReplyDelete
  4. Memang tengah hot app ni. Akak suka tengok Hisham Hamid & Johan punya. Kelakar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha yang perempuan tu kan? cantik betul

      Delete
  5. app viral masa kini hahaha :D

    ReplyDelete
  6. kadang apps viral ni boleh jadi kelakar hahaha

    ReplyDelete
  7. shafiq mcm rosmah & najib XD hahahahha

    ReplyDelete
  8. Dato siti version lelaki macam muka somi dia pulak nengok XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha baru perasan. kuat jodoh dorang ni ><

      Delete