Monday, 8 May 2017

# random

All the good things will end? Sure it will.


Assalamualaikum

biar gambar yang berbicara . crdt to : Aliff Channel




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

persahabatan sha dengan sahabat sha yang lagi 4 orang ada yang dari form 1 dan ada yang start dari form 4. tapi alhamdulillah setiap kali cuti mesti jumpa, wajib jumpa walaupun hanya sembang sembang kosong. pada sha, sha lebih suka jumpa sebab nak sembang sembang sebab kalau keluar macam pergi makan makan atau keluar pergi mall kan, sebenarnya sikit je masa nak sembang semua tu. ni semua pendapat sha la, sebab contoh kalau kitaorang keluar, first sekali cari makan, bila masuk je kedai makan mesti la segan sikit nak gila gila kan? anak dara kot weh!! hahahaha pastu selalunya akan pi karaoke, ha bila karaoke memang menyanyilah, takkan bayar rm20 sejam sebab nak sembang dalam tu hahahahaha. nampak macam alah lepas karaoke sembang jela, hahaha nak bgtau je, lepas karaoke mmg letih dia lain macam, so time perjalanan balik dalam kereta tu mmg semua letih dan malas nak melayan ke apa, kesian kat driver haha! sebab tulah kalau kawan kawan sha balik dari tempat dorang belajar, sha lebih suka melepak kat rumah salah sorang dari kawan kawan sha la. walaupun selalunya lepak dari 3.30ptg macam tulah sampai hampir pukul 7. rasa takcukup masa kot nak bercerita apa semua, memang rasa lama, tapi tak langsung hahahaha. sedar sedar eh dah nak maghrib la T.T kalau hari raya pulak kan, sha memang tiap kali raya since form4 akan pi 3 buah rumah kawan sha ja, tapi habis sehari raya. nampak tak? hahahaha kitaorang memang banyak betul benda nak cerita. dulu masa sekolah jumpa tiap hari pun ada je benda nak cerita hahahaha inikan pulak jumpa sekali sekala. sha taktaulah apa yang sha merepek panjang sangat ni hahaha, tapi sha nak pesan jelah, kalau dah rasa dah jumpa sahabat yang baik, yang terima baik buruk kita jagalah elok elok. kdg kdg sedih tengok yang jenis kawan rapat sangat pastu dah tak kawan sebab hal kecik je. alhamdulillah la sha dan kawan kawan masing masing takbetul dan boleh melawak kasar. kalau boleh biarrlah persahabatan ni kekal hingga ke syurga ❤ 

No comments:

Post a Comment