Thursday, 18 May 2017

# makanan sedap

7 DAYS CROISSANT BY MUNCHY'S


Assalamualaikum.



hari tu masa sha keluar pergi kedai, sha ternampak satu roti ni. nampak macam menarik hahaha! so sha pun ambiklah ketiga tiga perisa yang ada ; coklat, vanila dan karamel. sha makan yang coklat, adik makan yang karamel dan cousin sha makan yang vanilla. pastu bila tanya dorang sedap tak, masing masing cakap tak. sha cakaplah eh yang kaklong sedap ja pastu masing masing "eloklah yang kaklong perisa coklat" hahahahahahahahahaha walaupun mulut cakap taksedap tapi habis jugak -_____- but for me okaylah, sedap je, roti pun lembut je dan harga dia RM 1.30!


tapi krim dia memang sikit :( takpuas tau. hahaha kalau letak lebih coklat dan tambah  20sen, sha ok je :p hahahahahaha sha bagi 8.9/10 bintang!

7 comments:

  1. Sha pun ada nampak tapi tak beli sebab takde eprisa coklat.. Tapi kalau krim sikit memang tak best r..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kat tempat sha banyak perisa coklat. tulah krim dia la takbest :(

      Delete
  2. Kak ana lg suka roti biasa Sha. Selalunya beli Gardenia punya. Dah biasa dr kecik2 kan.

    ReplyDelete
  3. Hari senin (15 May) beli kat News KL Sentral, pastu smlm cari kat News Central Market xde... pagi ni cari balik kat News KL Sentral pun xde.. sedihh!! Sgt suke croissant n cream nye ok la acceptable. Expiry date pjg gile.. yg beli haritu expiry date ialah bulan 8.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kena cari kat tempat lain lah agaknya ><

      Delete