YAY DAH SAMPAI #3 - shfyqhazhr

Monday, 10 April 2017

YAY DAH SAMPAI #3


Assalamualaikum.

setelah seminggu penantian akhirnya yahooo barang dah sampai hahahaha. so last tuesday, sha cuti hari tu pastu time keluar makan dapat email dari LAZADA. dapat code voucher untuk yang contest haritu (boleh baca kat sini -- 1 & 2 ) sha pun macam excited teruk, tak sabar nak balik nak cuci mata kat lazada hahaah (sebab kat tempat sha makan tu internet ni memang slow tahap siput mengantuk hehe) dengan nilai voucher RM 300 tu sha beli dua barang je. jeng jeng jeng hahahaha so harini satu dah sampai hehehe


sha pi ambik sendiri kat poslaju hahaha sebab tadi ada abang lazada call suruh ambik, mungkin sbb dia cari kedai takjumpa kot tapi takpa sebab tempat sha selalu makan tu depan pejabat pos je hahaha jalan lah sha pun pi pejabat pos tadi. sampai je kedai, mak ndak (pemilik kedai makan sha selalu p) yang bukak kan hahaha dia pulak yang excited :p apa isi dalam dia??

   

sebenarnya sha dah lama nak beli tapi sha rasa mcm bukan satu keperluan hahaahah sebab battery phone sha bangun pagi pukul 6.xx ada 100% pastu pi kerja balik pukul 5.30 ada 72% hahaha kau raseeee memang wajib ke ada powerbank ? hahaahha tapi disebabkan lebih voucher tu sha gunalah beli powerbank hehehe. kalau boleh memang nak taip panjang lagi tapi sekarang dah pukul 5.00 kan so kena siap siap nak balik heehehehe rindu rumah, see u in next entry ♥


9 comments:

  1. Banyak betul % bateri yg tgl tu. Kalau kak ana, pukul 11 dah kena charge hp. Hehe

    ReplyDelete
  2. Seronoknyaa tengok masing2 duk update barang smpai dr LAZADA nii. Jeles kite~

    ReplyDelete
  3. berguna kalau pergi bercuti atau charger hilang, :)

    ReplyDelete
  4. Menaip hingga pukul 5 pagi. Hebat tu.

    ReplyDelete
  5. saya takde power bank. charge kat tempat kerja je biasanya
    JanjiKita

    ReplyDelete