Wednesday, 5 April 2017

# online shopping # personal

YAY DAH SAMPAI #2


Assalamualaikum.

rajin pulak harini tulis banyak banyak entry sambil join giveaway hehehe alhamdulillah harini takbanyak sangat kerja tak macam selalu. so tadi tengah blogwalking pastu pakcik pos laju datang hahahaha dia cakap "amboi diani sejak kerja duk beli apa lah banyak sangat" >< tapi sha rasa macam takdak order apa pun, cuma semalam ada lah order kat lazada guna voucher tu hehe, takkan dah sampai kot? cepatnya. hahahahaha tertanya tanya ni.


excited nak tau lah kan barang apa yang sampai ke ada orang bagi hadiah hahaahaha sebab kertas yang ada nama pengirim tu pakcik tu ambik hahahahaa. pastu sha pun dengan tenangnya ambiklah gunting dan menggunting bahagian atas plastik tu hahahaha. selalunya sha main koyak je tau :p bila tengok je, rasanya macam nak jerit hahahaha


cantik kan? sha beli dari mummyayu シ sha sebenarnya dah lupa yang sha ada order dari mummy ayu hahahaha teruk betul kan >< mula mula tu sha ingatkan kecik je tau, so ingat nak pakai untuk hari hari la. pastu bila dah sampai, macam tak percaya dengan harga RM15 boleh dapat pouch secantik ni. simple but nice orang cakap. sebab dia punya material pun tebal, cuma mungkin sha tersalah pilih warna kot hahahaha sha takboleh pakai benda warna lembut nanti kotor hahahaha >< tapi sha suka pink adudududud.u. so sha cadang nak guna pouch ni raya nanti eh hahahahaha jauhnya merancang! baru semalam usha shopee my nak beli handbag hahahaa sebaik sampai pouch ni awal dari sha bayar haahahahaha, boleh lah beli makeup guna duit nak beli handbag tu! 


terima kasih mummyayu hehehe, cantik sangat. sha puas hati sangat sangat :D 



7 comments:

  1. wahh cantik.. Pink kalerrrrr.. soft jerk warna.. tp kene cermat takut kotor.. hehe

    ReplyDelete
  2. Cantik pouch beg tu.bole letak alat makeup

    ReplyDelete
  3. siap dapat note lagi selain dapat barang, :)

    ReplyDelete
  4. cantik n soft pastel pouch tuu...sweet sangat tapi sama la kita..kalau guna warna camtu mmg cepat la bertukar warna..hehe

    ReplyDelete
  5. Owh..I am sooo Jeles tgk ¶ouch tu..Nak beli jugak la..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. ..sampai dah :-)

    ReplyDelete