Sunday, 2 April 2017

# blog # segmen

TEKA HARGA MAKANAN


Assalamualaikum, selamat berhujung minggu kepada yang masih bercuti dan selamat bekerja kepada yang dah bekerja :p

dah lunch belum? tadi sha pi makan kat satu kedai ni, ok sebenarnya selalu sangat pi makan situ ahahaha. sedap dan kena dengan tekak sha. sha makan kat NASI TOMATO KAKJO . kalau nak tau kat mana, pi lah usha page dorang hehe. so harini nak ajak berteka teki dengan korang, kalau nak join wajib follow blog sha ok :p { shafyqahazahar.blogspot.my }dan instagram sha { shfyqhazhr }.


takpayah buat entry, teka dan komen je kat entry ni HARGA MAKANAN {NASI TOMATO, SAMBAL IKAN, UDANG GORENG & AYAM MASAK MERAH}  ni. 
jawapan yang betul sha belanja topup RM 5. 

TAMAT PUKUL 4 PETANG , 3 APRIL 2017 

goodluck! ❤

13 comments:

  1. Amboi sedap nampak udang tu. Kalau dekat KL mahal mcm ni. Huhu. Rm8 kot. Hehe

    ReplyDelete
  2. hmmmm. RM7 ek? https://thefarahabubakar.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. ALA..AWAK TAK SEMPAT JOIN..HEHEH ..

    ReplyDelete
  4. da habis da kuiz, lambat sikit, da dekat sama je nama kedai tu dengan matjo, :)

    ReplyDelete
  5. RM7 :p sebab dah tengok jawapan kat entry sebelah. kihkihkih

    ReplyDelete
  6. sedap betul! lapar terus heheh

    ReplyDelete