jalan jalan kat belakang rumah - shfyqhazhr

Sunday, 16 April 2017

jalan jalan kat belakang rumah


assalamualaikum.

tengahari semalam janji dengan si farhad nak bawak dia pi kedai bila sha dah balik kerja, pastu bila balik dia tengah nyenyak tidur, jadi abang dia si farhan lah yang ikut. balik dari kedai tengok dia dah mandi pakai handsome handsome tunggu kat jalan nak masuk rumah (hahahaha) pastu dia pun bisinglah awat taktunggu dia bangun tidur (hahahahaha) jadi sha pun ajak lah dia pi jalan jalan kat jalan belakang rumah...

syok betul dia dapat lompat tinggi tinggi hahaha

gambar bawah ni pemandangan belakang rumah sha , cantik kan? hehehehe sekarang musim takdak padi so ala ala tasik mcm tu lah :P






semua gambar kat atas ni sha tak edit langsung kecuali letak belon kat tangan farhad huhu. 
indahnya ciptaan Allah.



11 comments:

  1. Best nya syaa. :D belakang sawah padi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeheh tapi kalau musim menuai bising hahaha

      Delete
  2. Subhanallah. cantik sangaat. Suka sangat kalau rumah dekat sawah padi. Boleh ambik angin pagi dan petang yang sangat segar. :)

    Dekat rumah saya ada je sawah padi sebenarnya, tapi jauh sikitlaa. Nak kena jalan sikit (tu yang susah tuu.) :P

    ReplyDelete
  3. Cantik nya view walaupun hanya dekat blkg rumah. Sha duduk mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kat kedah kak, ayer hitam kedah

      Delete
  4. subhanallah, Cantik betul view dia..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sha pun mcm takpercaya sha ambik gambar ni haha

      Delete
  5. cantiknyaaaaa...
    jemput singah n folow back tqqq
    http://mama3danish.blogspot.my/

    ReplyDelete