HANTU KARIPAP - shfyqhazhr

Sunday, 9 April 2017

HANTU KARIPAP


Assalamualaikum

amboi seramnya tajuk ada hantu pulak tu hahaha! siapa hantu karipap? sha lah hantu karipapnya. karipap ni memang wajib ok wajib ada bila sha beli kuih time pagi pagi. sini tak jumpa lagi karipap cheese huwaaaa kalau dapat karipap cheese memang bestlah kan, sebab sha pun penggemar cheese hehehe


so sesiapa yang tau mana nak cari karipap cheese area jitra, rojer rojer sha ok? ♥

10 comments:

  1. Ok tak pernah dgr lagi pasal karipap cheese.. Ni baru first time tau.. hehe.. Salam kenal from me.. :D

    ReplyDelete
  2. Ade erk karipap cheese. Tak pernah jumpa lagi dekat sini. Tp karipap sardin kak ana punya al time fav.😍

    ReplyDelete
  3. karipap cheese, tak pernah dengar, inti cheese ke ada taburan cheese atas karipap

    ReplyDelete
  4. first time tahu ada karipap cheese. setakat ni karipap ikea je paling pebret :D

    ReplyDelete
  5. Ccl pernah rasa karipap cheese berintikan daging lada hitam ..memang sedap makan panas-panas

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    Hye Sha.. Salam perkenalan dari Kak Sha.. hehehe..
    Ada eh karipap cheese...

    ReplyDelete
  7. Wow.. karipap cheese ade ek.. Fiza pun hantu karipap jugak.. hehe

    ReplyDelete
  8. Fuh.. ingatkan apa la tadi. lahaiiiiii hahahahahahha

    ReplyDelete
  9. karipap sedap.. suka inti keledek..
    paling panas kalo dapat karipap angin huhuhu..

    ReplyDelete
  10. amboi hantu karipap rupanya dia..akak hantu buat karipap,,hehe
    JanjiKita

    ReplyDelete