YAY BARANG DAH SAMPAI! - shfyqhazhr

Saturday, 25 March 2017

YAY BARANG DAH SAMPAI!

Assalamualaikum!

tiba tiba rasa best pulak walaupun kerja pada hari sabtu ni hehehe. tengah busy busy buat kerja, pakcik posmen hon hahaha pin!!!! pin!!!! apa makna lagi kalau bukan barang dah sampai hahahaha. taksabar nak balik un-plastic-ing barang ni hahahaha ><

ni barang barang yang sha beli  hehehe :3


walaupun kecewa dengan spec yang takboleh pakai haritu tetap nak beli jugak barang kat shopee my heheheeh


taraaaaa. bestnya! taksabar rasa nak balik kerja hahahaha >< see u in next entry, have a nice weekend ❤

11 comments:

  1. MACAMANA NAK BELI BARANG DI SHOPEE YE? TAK PNH TRY.LEH SHAREKAN?

    ReplyDelete
  2. Bestnya dah dapat barang yang dibeli online! Mesti rasa macam hadiah untuk diri sendiri kan hehe.

    ReplyDelete
  3. Shopee ni akak baru kenal huuu ..excited benorrr nampaknyaaa tu hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. try lah kak hehe nanti rambang mata habis :p

      Delete
  4. Asal nama pos laju dtg hantar parcel boleh buat senyum sampai ke telinga. Tak kisah lah org bagi ke beli sendiri ke kan. Hehe

    ReplyDelete
  5. Membeli secara online menjimatkan masa dan mudah.

    ReplyDelete