Friday, 31 March 2017

# blog # personal

semakin hari semakin takdak hati dan rasa nak giveup...

assalamualaikum.

amboi panjangnya tajuk entry kali ni hahaha! dipagi jumaat yang tenang ni, sha terfikir sesuatu. rasa macam dah malas nak berblogging huaaaaaa T.T


dia bukan apatau. disebabkan takdak masa langsung sekarang, asyik busy je. padahal ada banyak benda nak dikongsikan tapi nak menaip tu yang taksempat. harini pun sempat menaip sebab harini jumaat, customer memang kurang kalau jumaat uhuuu. pastu bila dah ada masa lapang sikit mesti rasa nak berehat. yelah dah asyik letih je kebelakangan ni. letih apa taktau la tapi memang letih hahahaa T,T kat rumah nak menaip pun taksempat. balik kerja dah 5.30, malam ada ajar sepupu kerja sekolah apa semua. sebelum pukul 12 dah kena tidur hahahaha. macam mana semua blogger lain bahagikan masa T.T helpppppppppppp :(



5 comments:

  1. Sama la kite pon busy jugak kdg2 tu berbulan tak update. Tp minat tu tetap ada so mintak2 terus rajin update hehe

    ReplyDelete
  2. tu la, kadang-kadang mampu p jenguk blog kawan-kawan yang lain je, :)

    ReplyDelete
  3. BZ TU ...SELALU MENERJAH...time tu la..ase give up..sat ..

    ReplyDelete