Thursday, 30 March 2017

# alhamdulillah # giveaway

rezeki hujung bulan

assalamualaikum.





lamanya rasa tak menaip disebabkan sibuk isi pendaftaran darjah 1 dan prasekolah. sebelum busy haritu sha ada join giveaway yang blogger lain anjurkan, alhamdulillah rezeki hujung bulan kot hehehe mula mula dapat voucher dari lazada {baca disini}pastu semalam ada dapat email, uyul rosli ada komen nama pemenang giveaway yang dia anjurkan. alhamdulillah sha antara yang bertuah ececece. excited ni nama tersenarai :D



alhamdulillah dan terima kasih kepada Uyul Rosli
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
lepas tu, pagi tadi datang je kerja on je pc terus bukak blogger.com hehehe alhamdulillah dapat komen daripada kakak herneenazir 




alhamdulillah rezeki lagi :D terima kasih kak herneenazir ❤


dah masuk dah topup dari kak herneenazir hehehehe

alhamdulillah, terima kasih anjurkan giveaway, nanti sha join lagi :p by the way sha ada terima 2 bungkusan hari ni. kalau nak tau apa sha dapat , tunggu next entry okay? bye❤❤


3 comments: