LUNCH WITH GEGIRLS - shfyqhazhr

Sunday, 7 January 2018

LUNCH WITH GEGIRLS


Assalamualaikum

LUNCH WITH GEGIRLS | Hi, selamat petang. taksempat nak bersiaran pagi tadi since busy gila harini haha ok bukan harini je, memang awal tahun selalu gila busy heh. pagi tadi dalam sibuk tu adalah bincang dalam group, nak lunch sama sama tapi taksemua la. tiga orang termasuk sha ja yang ada, lagi dua busy hahaha. so kami decide nak makan bihun sup siam. lunch time sha sejam ja tapi kitaorang makan kat dua tempat hikhik

KAKSU BIHUN SUP SIAM

sha duk busy settlekan kerja sampai tak sedar dah dekat 1.30 ahaha pastu terus kalut apa semua, dorang sampai kedai sha dulu, sha suruh dorang pi dulu dan order untuk sha. jeng jeng sha order megi sup siam + greentea (2018 without sugar failed!)


jeng jeng hahaha megi sup tu RM4 dan greentea tu RM1.50, so total RM 5.50


KAKZA CHICKEN CHOP

ok. tempat makan yang sup siam ni dekat dengan chicken chop tu, so one of my friend cakap nak makan, on jelah. hahaha masa sampai situ dua 4 minit macam tu, ingat nak makan situ lah tapi kemain lama 2.30 taksiap lagi padahal sha masuk kerja 2.30 -_- so kitaorang bungkus jelah 


bungkus dan makan kat kedai sha, RM 10 share 3 orang haha


sekian cerita lunch harini, hehee korang dah lunch ke? ok bai


4 comments:

  1. green tea tu menyelerakan. tp kin tengah diet. huhu

    ReplyDelete
  2. uniqnya megi tu hehehe... wahh sedap chicken chop maklumlah tgh lapo sume sedapp hehe

    ReplyDelete
  3. murahnya makanan kat sana..jeles..KL tak dpt green tea 1.50

    ReplyDelete