BARANG DARI SGSHOP DAH SAMPAI! - shfyqhazhr

Friday, 13 October 2017

BARANG DARI SGSHOP DAH SAMPAI!


Assalamualaikum.

Haritu (bulan ogos) sha ada join satu giveaway dari blog DULULAINSEKARANGLAIN. giveaway kredit RM100 dari sgshop. haha sha tau semua suka kan dengan giveaway ni. sha pun suka wahahaha jadi setelah hampir sebulan menunggu kehadiran parcel tu, selasa haritu selamat sampai kat tempat kerja sha tapi sha cuti pulak haha so rabu baru dapat berjumpa parcel tu. nak tau tak apa sha beli? jeng jeng jeng ;-

sandal, botol air, botol air, penyu dan tuala

yang sha excited sangat tunggu barang sampai sebab penyu tu lah haha ingatkan sama besar macam bantal emoji yang sha beli haritu tapi malangnya taksama besar T.T tapi besar jugaklah haha 30cm. yang botol air beli dua tu sebab ingat nak bagi kat orang tapi berkenan pulak haha sha ambik kat sha jelah :p sha bawak pergi kerja botol air tu haha dah lah ada gambar singa macam budak budak betul HAHA. yang botol lagi satu tu kaca pulak adoi haha sha memang taksuka sangat kaca kaca ni, memang botol tu duk diam diam dalam almari jelah jawabnya. sandal tu ingatkan besar, dah size 40 tu, kecik jugak haha T.T yang tuala tu best! ada tuala mandi dan tuala muka, kain dia jenis serap air, menyesal beli satu hahaha. sha share harga harga barang ni ye 
  • sandal - RM 7.73
  • botol air oren - RM 7.88
  • botol air purple - RM 7.02
  • penyu - RM 18.00
  • tuala - RM 13.33
sebenarnya memang best kalau shopping kat SGSHOP ni, memang rambang mata, kalau boleh semua benda nak dibeli hahaha tambah sha pulak suka benda benda comel haha memang lagi rambang mata lah tapi yang takbestnya postage mahal sangat haha dan lambat sampai. sha selalu memang ambik postage yang paling murahlah biarlah lambat sampai pun haha kadang sampai lupa ada beli barang. dan lagi satu best pasal SGSHOP ni dorang guna NINJAVAN so sebelum ninjavan datang hantar barang, dorang akan msg dulu so kita akan tau lah barang kita bilanya nak sampai, kalaulah poslaju pun buat macam tu haha :p so kepada yang ada bajet lebih untuk bulan ni, bolehlah shopping kat SGSHOP ni hehe 

15 comments:

  1. tak berkesempatan lagi nak shopping dekat sgshop :D

    ReplyDelete
  2. banyaknya dapat shopping barang. and murahnya towel tuuu

    ReplyDelete
  3. syukur alhamdulillah :) baru nak cakap botol tu sweet, tapi kaca pula erk? kena lebih berhati-hati tau menggunakannya :D.

    ReplyDelete
  4. kalau dah shopping ni tak boleh nak tahan mata tahan tangan, ade je gatal nak beli hehe tapi sandal tu comel laa :)

    ReplyDelete
  5. Pernah masuk web ni.. Tapi rambang mata punya pasal tak terbeli pula... Hehe

    ReplyDelete
  6. boley la shopping di sini pula

    ReplyDelete
  7. siap ada penyu lagi tu...comey betul

    ReplyDelete
  8. saya ade sekor penyu ijau tu.. beli kat teluk cempedak hehe

    ReplyDelete
  9. Wah murahnya barang dari SGSHOP ni kan...shipping je yg kadang2 mahal tu

    ReplyDelete