TELEKUNG RM22 DI SHOPEE - shfyqhazhr

Friday, 22 September 2017

TELEKUNG RM22 DI SHOPEE

Assalamualaikum.

Minggu lepas sha adalah belek belek shopee my dengan niat taknak beli apa apa. sha saja saja search telekung, saja nak belek belek harga mana tau ada yang murah boleh lah masuk cart dulu😂 tapi kita hanya mampu merancang, akhirnya sha tertewas jugak hahaha masuk cart terus bayar. ya ampun perangai! tapi alhamdulillah sha puas hati dengan telekung ni, walaupun harga dia murah. meh sha nak share dengan korang kedai yang jual telekung tu 👻

beginilah rupa telekung yang sha beli tu, sha beli warna navy blue. kain dia sedikit nipis tapi oklah kalau buat pakai kat rumah hehe




ni koleksi warna warna telekung yang dorang jual. banyakkan pilihan warna? sha dah rambang mata haritu nak pilih warna apa 😂 rasa nak ambik je semua warna yang berkenan


haaa! ni lah kedai yang jual telekung tu. korang kalau berminat boleh lah gi usha usha hehe kalau taknak tersangkut mohon tebalkan iman ye 😝 selain telekung dorang pun ada jual tudung, inner snowcap. senang cite korang ushalah sendiri hehe

harga telekung : RM22
postage : RM 2.30
total : RM 24.30 

berbaloi kan? 😍 


26 comments:

  1. tak pernah shopping kat shopee

    ReplyDelete
  2. Rajin gak ushar2 shopee ni.. klau kena dgn masa mmg banyak benda yang murah.. hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul. kadang kadang kalau free pos pun ok dah haha

      Delete
  3. okeh dah order satu haha terpengaruh ^^

    ReplyDelete
  4. Cntik2 telekung .dah ada mcm2 color simpanan ni.. next nk color apa plak ye..tq info.. mmg murah giler ni..

    ReplyDelete
  5. hahaha tertewas kan kalau dah masuk dalam shoppee ni...

    ReplyDelete
  6. Murahnya. Ni yang rasa nak terjah shoppee ni..

    ReplyDelete
  7. haha the design looks nice, i'll be sure to check it out! thanks for sharing!

    ReplyDelete
  8. Murah sgt dah ni..tq tau share info..jap lagi nak jengah shoppee..

    ReplyDelete
  9. Memang suka collect telekung... yg ni pun nampak cantik dan murah...

    ReplyDelete
  10. Woah colorful teleking! Definitely reasonable price on shopee.

    ReplyDelete
  11. Dah pernah beli telekung di Shopee sebelum raya puasa hari tu, memang murah dan kain pun best..

    ReplyDelete
  12. eh murah tuuu. shopee ni barang2 tak pernah tak mengancam kita. haha

    ReplyDelete
  13. Ya Allah murah nya telekung hehehe nanti boleh beli hadiah untuk mak kita cantik lak tu ada banyak warna....

    ReplyDelete
  14. Memang bagus kalau kualiti kain ok dengan harga murah! Tak pernah terjah Shopee. Bolehlah cuba tengok dan shop kat sini :)

    ReplyDelete
  15. Waa memang murahlah. Terkena lak magic shopee ni

    ReplyDelete
  16. Akk pum addicted dengan Shoppee dik oiii...
    Stressss

    ReplyDelete
  17. good to know this. shall tell my friends of this too!

    ReplyDelete
  18. Agak murah juga harganya... Now macam2 ada dekat shopee

    ReplyDelete
  19. Wahhh murahnya rm22. dah la cantik!Iday suka warna hitam, kat rumah ada satu. hehe

    ReplyDelete
  20. Murahkan shopee? Hehehehe. Akak suka sangat shopping kat sana. Kalau dapat produk dari China tu lagi terlajak murah!

    ReplyDelete
  21. Havent try shopee yet. macam best juga

    ReplyDelete
  22. aida suka ayat fyqa yg first dlm entry ni.
    "dgn niat tak nak beli" ha ha ha :)
    very genuine alasan tu.
    aida skang menyekat diri utk buka website shopping tau.
    kalau lalu lalang kat fb pon, aida buat dunno ajer ha ha ha takot tergoda dan terbeli!

    ReplyDelete