Monday, 4 September 2017

# feautured

LANAFIRA


Assalamualaikum.

Harini sha nak cerita mengenai satu jenama butik online untuk pakaian muslimah iaitu LANAFIRA FASHION. Dengan berkonsepkan TRENDY, AFFORDABLE, QUALITY. Mereka adalah sebuah jenama pakaian muslimah dengan misi untuk menyediakan pakaian yang bergaya dengan harga yang berpatutan dan mempunyai kualiti yang bagus. Fokus mereka adalah pakaian wanita dan muslimah iaitu long dress, baju kurung, jubah, tops , skirt dan tudung.

Lanafira – A Style for Every Story

Are you looking for stylish, beautifully designed clothing and apparel for today’s Muslim woman? Do you want a Muslimah online boutique that values you as a customer and carries a wide selection of trendy looks? Shop with Lanafira today and see what we have in store for you. Lanafira specializes in high quality Muslimah dress online and offers our customers a true boutique setting with representatives standing by to answer questions and ensure 100% customer satisfaction. If you want the best Malaysia fashion online, choose Lanafira and experience the quality difference for yourself.

The Lanafira Mission

Headquartered in Malaysia and serving the needs of Muslim women throughout the region, Lanafira is an independently owned and operated Muslimah online boutique focused on quality and value. Our goal is to deliver all three parts of great service- high quality, quick turnaround and low prices and we have made it our mission to provide our customers with the highest levels of service and support every time you visit our site.

Why Choose Lanafira?

Lanafira understands our customers’ needs and wants to provide a wide selection of Muslimah clothing and accessories they won’t find anywhere else. Shopping for a long Muslimah dress online can be difficult and we want our customers to know that we carry what they are looking for in stock and ready to ship. From our exclusive Mellisa Long Dress in several colors, to our collections from Alana Kebaya, Pucci Long Dress, Sofea Modern Perplum and more, Lanafira has you covered.

Antara koleksi daripada LANAFIRA FASHION :-

KEBAYA

ALANA KEBAYA


Terdapat tiga pilihan warna bagi ALANA KEBAYA iaitu : - Rose Pink & Light Green, Mint & Blue dan Green & Brown . gabungan warna yang sangat menarik dan ceria yang akan membangkitkan mood si pemakai.


MUSLIMAH LONG DRESS

LANAFIRA FASHION telah mengeluarkan beberapa jenis long dress seperti MELLISA LONG DRESS, MYRA LONG DRESS, PUCCI LONG DRESS dan SARA LONG DRESS. keempat empat jenis long dress ini memiliki corak dan design yang berlainan.

MELLISA LONG DRESS


Terdapat lima pilihan warna bagi koleksi MELISSA LONG DRESS iaitu :- Rose Pink, Dusty Pink, Brown, Mint Green, Black dan Pearl White. 


BAJU PEPLUM

SOFEA MODERN PERPLUM


Terdapat lima corak yang comel - comel bagi koleksi SOFEA MODERN PERPLUM :- Checkerboard, Floral Design, Black & White Stripes, Maroon Batik Klasik dan Black Batik Tenun.


sha dah rambang mata dah usha usha laman web LANAFIRA ni, korang pun jom lah usha usha mana tau berkenan kan hihi

kalau korang berminat dengan pakaian daripada LANAFIRA ni korang boleh membelinya secara online di :-


Website : LANAFIRA

Instagram : @lanafiraofficial

FB Page : FB PAGE LANAFIRA

16 comments:

  1. Baju untuk perempuan jer ker laki tak ada heheheh tapi apa kita bagi tahu kat adik perempuan kita pasal butik ni ok.. Tq

    ReplyDelete
  2. cantik warna dan baju dari Lanafira ni.

    ReplyDelete
  3. eh alana kebaya tu uniknya! cantik design-designnya. Habislah kalau kakak tau. haha

    ReplyDelete
  4. Ai suka Melissa Long Dress tu..

    ReplyDelete
  5. 3-3 fesyen tu memang menarik tapi hati terpikat kat long dress yang ropol ropol tu.. anggun je rasa.. pkai dgn sneakers trus jadi remaja muda mudi padahal dah mak anak2..hahahaha..

    ReplyDelete
  6. 1st time dengar. Menarik jugak baju-baju nya.

    ReplyDelete
  7. Canti bangat design dia...jatuh chentaaaa...

    ReplyDelete
  8. Dah masuk ke laman butik online dia, memang cantik2 baju yg ada. Harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  9. Cantik2 kn sy pun suka design dia

    ReplyDelete
  10. Pandai dia pilih warna fabrik...
    Btw mmg lawa2 baju dia buat

    ReplyDelete
  11. nak usha la nanti kat butik dia! macam best je

    ReplyDelete
  12. Nama pun comel, pakaian dia muslimah tu cantik-cantik pula. Ada saiz besar tak? Nak shopping! Hehehe

    ReplyDelete
  13. Rambang mata juga, tapi modelnya comel ;)

    ReplyDelete
  14. Nice designs, very simple and elegant. I like the pastel colors.

    ReplyDelete
  15. Nice dress. Will recommend to my friends or might get 1 too.

    ReplyDelete