Saturday, 5 August 2017

# shopping

SHOPPING DI SGSHOP!


Assalamualaikum.

fuhh lama tak singgah sini. tengok semua update pasal shopping kat SGSHOP kan, sha nak jugak :p sha ada menang dua giveaway, alhamdulillah. satu dari Cikza.com dan satu lagi dari Ayueidris.com. dari blog Cikza dapat Rm100 dan dari blog Ayueidris dapat Rm500. alhamdulillah!!!



setelah sebulan semua barang dah selamat sampai hehehe sebab tu baru rasa nak update. semua ada 7 parcel dari SGSHOP! memang tiap kali dapat msg cakap ada delivery je mesti excited teruk hahahaha. malas nak bebel panjang, bawah ni antara barang barang yang sha belilah, kesemua 25 barang sha beli, 3barang dari blog cikza dan selebihnya dari ayueidris.

yang poslaju tu barang lain ehee



benda fav sha? bantal smiley tu hahahaha ingatkan kecik je, besar mak oi letak baby pun lepas uolls. harag RM14 + je. selama ni teringin nak bantal ni tapi harga RM40+ hahaha. thankyou SGSHOP, i love u :p

sapa rasa nak habiskan duit bolehlah melawat website SGSHO ;p : http://www.sgshop.com.my/

5 comments:

  1. byknya sha menang. rejekiiii hihi.

    ReplyDelete
  2. waaahhh. saya punya sampai dah. nak menulis plak malas lagi hehe best weh shopping sgshop ni

    helloaiman

    ReplyDelete