CUTI #PART 1 - shfyqhazhr

Friday, 7 July 2017

CUTI #PART 1


Assalamualaikum.

amboi amboi amboi asyik menyepi je lepas raya ni padahal nak cerita tapi malas nak menaip, malas nak hadap pc :( tapi harini rasa rajin jugak lah nak menaip hikhik. so sha ambik cuti dari selasa sampai khamis (4 julai - 6 julai) sebab apa ambik cuti lama sangat? sebab haritu punya raya takhabis lagi hehehehehehe so jom kita mulakan cerita!

4 JULAI, SELASA, 10 SYAWAL

so kitaorang memang dah rancang agak lama nakpi makan megi sup siam ni, tapi dorang macam tunggu sha cutilah kan, ee terharu pulak hahahaha. so pagi tu kitaorang keluar, dalam pkul 11 macam tu, tapi kan tengok langit macam nak hujan tapi alhamdulillah takhujan hehehe so dapatlah makan selepas sebulan takdapat makan kan.

so nilah megi sup siam tu hahaha tapi nampak sayur je kan?  :p

ni macam acah acah candid tapi tak hahahaha
lepas makan tu, kitaorang macam "ha jom pi sungai padang" well, sungai padang tu dulu macam port berdatinglah hahahaha memang dulu takpi la situ, tapi skrg takde dah dating dating bawah pokok, tepi laut semua ni, semua pi aman je hahahaha *kidding* sha suka pi situ sebab nampak laut je, and i love laut so much. rasa nak buat rumah je kat situ hahahahahahaha 


selfie memang wajib lah kan?
memang best lah selfie situ, lighting cun gila!!!!! dengan angin sepoi sepoi bahasa. kalau bawak bantal rasanya memang dah terlelap dah situ hahaha. p/s : jangan lupa pakai sunscreen 



rasa macam pi langkawi hahahahahahahahaha
sekian untuk 4 julai! kiranya cuti kalini tiap hari keluar hehehehehehehe

6 comments:

  1. selamat aidilfitri =D
    #rayakansebulan xD

    Btw cntik la view tepi laut tu !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kan? tu yang adore gila dengan tempat ni haha

      Delete
  2. sungai tu besar eh ? macam laut plak tengok.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sungai padang tu nama tempat je

      Delete
  3. Sg Padang kat Pariss ehh Perlihhhh ? cantik betuiii view tuu..i likeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak, kat simpang ampat tu hahahaha

      Delete