Saturday, 3 June 2017

# lirik lagu # youtube

LIRIK ZALIKHA - FLOOR 88


Assalamualaikum


semalam sha ada komen kat satu video kat youtube ni -- Floor 88 - Zalikha. sebelum ni jaranglah sha nak komen kat video kat youtube walaupu tiap kali tengok video mesti baca komen haha dah jadi habit kot. memang wajib rasanya baca komen hahaha. yang taksangka nya dia reply hahaaha kalau tak mesti jadi syok sendiri kan :p masalahnya sekarang sampai sekarang sha takboleh moveon lagi hahaahah! tapi sekarang memang trend kot kan lagu letak nama orang, aisyah, zalikha dan dengar dengar lagu baru hasrita hahaha tapi bila nak letak tajuk lagu shafyqah pulak?? :p

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Composer : Zai Hamzah
Lyricist : Zai Hamzah
Arranger : Harry Khalifah
Producer : Brattbob
Publisher : Rusa Marketing Sdn. Bhd.
Executive Producer : Rusa Marketing Sdn. Bhd.

LIRIK : - 

Seorang gadis yang mencuri hatiku
Anggun terpersona ku melihat wajahnya
Adakah dia merasakan apa yang ku rasa
Degup jantungku bergetar getar

Lirikan matamu menusuk ke jiwaku
Sekali ku pandang membaut ku terpaku
Selalu terbayang akan wajahmu
Adakah kau merasa seperti diriku

Zalikha~Zalikha~Zalikha
Kaulah gadis jelita
Bila ku berjalan sebelah
Terasa rusuk bergetar

Zalikha~Zalikha~Zalikha

Kaulah yang mempersona
Bilaku terdengar suaranya
Hatiku terpaut jadi gila

Adakah dia sudah berpunya
Jika belum ada
Ingin ku berkenalan dengannya

Zalikha~Zalikha~Zalikha
Kaulah gadis jelita
Bila ku berjalan sebelah
Terasa rusuk bergetar

Zalikha~Zalikha~Zalikha
Kaulah yang mempersona
Bilaku terdengar suaranya
Hatiku terpaut jadi gila

Adakah dia sudah berpunya
Jika belum ada
Ingin ku berkenalan dengannya

7 comments:

  1. Bes lagu ni..selalu pasang kat youtube

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/06/tulip-festival-in-everland-amusement.html

    ReplyDelete
  2. sweet lagu ni...


    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #30.

    Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/05/senarai-url-blog-30.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  3. Wahh.. Dapat reply tu.. Hihihi.. Itula.. Jealous pulak asyik nama orang lain ja jadi lagu. Nama kita bila pulak kan.. XD

    ReplyDelete
  4. hahahaha~ comel !!! siap tukar lirik tu..

    ReplyDelete
  5. hahahaha boleh pulak dapat reply dari rusa music. Ha'ah betul lah tu perasan jugak sekarang ni trend letak nama awek. Macam lagu zaman 80-an/90-an dulu. Anyway, salam perkenalan ye shafyqah :)

    ReplyDelete
  6. so funny meh HAHAHAHA XD dulu pernah lagu Nurul Iman, tukar jadi nama sendiri, 'Nurul Hani' lalalala~

    ReplyDelete