BALIK KAMPUNG HATI GIRANG! HO HO

by - 11:46


Assalamualaikum.

Sedar tak sedar tinggal lagi sehari je kita nak puasa kan. cepatnya masa berlalu, rasa macam baru semalam first sahur, malas malas nak bangun. sha raya di Kedah #TeamRayaKedah! orang - orang Kedah jemputlah sha datang beraya, sha suka makanan *tetiba*. so bila balik raya ni antara keperluan wajib yang kena ada ofcoz lah my skincare (benda wajib) so sha perlukan satu bag yang waterproof untuk letak segala mak nenek dalam tu hehe, selain tu benda wajib yang diperlukan adalah powerbank! benda ni sangat diperlukan sebab selalu malam raya plug semua full kan so yang takcukup plug ni terpaksalah guna powerbank haha. sha juga sejenis manusia yang sukakan beg yang boleh muat semua benda (takdelah semua benda snagat pun) dan sliper! 

so barang barang yang sha perlukan ni semua ada di LAZADA

comelkannnn? waterproof pulak tu!
ok powerbank ni nipis so senang nak selit selit kan
bag macam ni memang bestlah, boleh letak macam macam haha

comel gila slipper ni hehe slipper ni sangat diperlukan sebab sha seorang yang sangat taksuka pakai heel or kasut yang perempuan selalu pakai la hahaha ><

nanti dah dapat banyak duit raya (hahahaahhaha) korang jangan lupa shopping kat Lazada sebab Lazada ada buat  Marhaban Ya Ramadhan dan Riang Ria Raya sales which is you can get special discount up to 90%! mana nak cari tu awak semua. 


You May Also Like

2 qtpie

  1. Semua barang yang Shaf pilih comel terutama beg mekap tu!! Menarik lah macam2 color ada.

    Best of luck=)

    ReplyDelete
  2. Sooo cuteee itu seliporrrr..ehehe~
    OK...
    Jom singgah
    http://nonasani.blogspot.my/2017/06/persiapan-raya-nona-lazada-raya-contest.html

    ReplyDelete