WHISKAS FREE??

by - 10:00

Assalamualaikum

sebenarnya dah lama sha dapat parcel ni tapi asyik taksempat nak menaip je haha. so pada satu hari sha duk scroll fb pastu nampaklah pasal free whiskas ni, sha pun isilah padahal sha takde kucing sha memang suka dengan benda free hahahaha! kalau p shoping mall nak shoping apa mesti pentingkan benda yang ada freegift walaupun barang tu mcm takguna sangat hahaha teruknya perangai

lepas tu, satu haritu pakcik poslaju datang, dia cakap ada parcel hehehehe sha macam waaahh sapalah yang hantar barang diam diam ni excited kot sbb dia dalam kotak, ingatkan makeup ke apa hahaha! kalini sha bukak parcel main tarik je sebab excited sangat.

bukak bukak kotak whiskas keciwa sistur tau hahahaha tapi still excited sbb sha duk fikir dah ni nak bagi kat kucing mana hahahaha dalam kotak tu dia bagi 3 pack whiskas dgn buku panduan macam tulah.





so kepada yang suka jugak barang percuma dan nak whiskas percuma boleh apply kat sini → WHISKAS PERCUMA and youre welcome ;)


You May Also Like

2 qtpie