Thursday, 25 May 2017

# beauty review

REVIEW : SEP CANOLA HONEY NOURISHING MASK


Assalamualaikum.

im back *acacah dah lama hilang* cuti sehari je since my workmate tak sihat so today dah kerja balik. memang rasa masih takcukup rehat tapi dah biasa huhuhu. so last week, hari sha cuti, sha ada teman kawan sha pi cari kerja sebagai balasan dia kena bawak sha pi watson hahaha. memang niat dihati nak pakai malam masa hari beli tu jugak, tapi tahu tahu jelah, tak sempat -____- dah letih, automatik tertidur dengan jayanya malam tu hahaha. sha bila masuk watson je, tempat first mesti bahagian lipstick, dah puas try semua lipstick, dah penuh tangan kiri kanan baru lah moveon ke bahagian lain iaitu bahagian face mask! one of my fav bahagian ever haha i dont even know why i do love face mask so much. padahal ramai je cakap kat sha beli mask yang dalam tiub tu lebih jimat tapi sha suka yang ni sebab memudahkan kerja kot? bukak packaging terus tempek kat muka lepas tu tunggu 10 - 15 minit terus buang, takpayah pergi cuci ke apa hehe so! sha beli this mask ↓ masa tengah belek belek mask kat watson tu, ada la pekerja watson kat situ suggest mask ni kat sha, then sha pun ambiklah. sha ambik dua dan kawan sha ambik dua, warna sama je kuning dgn hijau (greentea). so last night, sha berkesempatan untuk mencuba memakai mask ni. walaupun paksa diri je nak pakai benda ni pun hahaha. malas dia lain macam.



masa first tengok mask ni, belek belek packaging rasanya macam okay since harga dia pun memang berpatutan. packaging yang simple je, warna kuning gituh. bila bukak je packaging ni, pegang that face mask, memang rasa mask ni macam best sebab dia tak licin. bila pakai je kat muka rasa fresh gila! senang nak letak kat muka pulak tu, i mean size this face mask okaylah not so big and not too small. terus terniat nanti nak beli lagi haha!


im trying to smile tapi takboleh hahahaha! 


tadaa! best je lepas buang mask ni, muka rasa lembut dan paling best pasal mask ni, dia besar and fix to my face!!! hahahaha selalu mask kecik weh, muka sha dah la macam pinggan hahahaha! harga pun affordable.. sekarang ada promosi buy 1 free 1 kat website watson, boleh klik gambar kat bawah






No comments:

Post a Comment