Saturday, 6 May 2017

# shopping

PRODUK SAVEE RM1

assalamualaikum


hari rabu, 3 mei haritu sha ada order beberapa mask dari SAVEE lepas tu kan, 4 mei dah sampai!!!!!! time tu kat tempat kerja macam biasa, pastu adalah sebuah lori behenti kat depan kedai, ingatkan nak topup ke apa hahaa! pastu dia cakap nurul shafyqah ada? eh hehehehe sebab selalu kalau poslaju 1-3 hari kan, kiranya memang tak jangka langsung la benda nak sampai. pastu excited gila lah kan barang sampai hehehehe :p

ni list mask - scrub yang sha beli


mask memang seringgit tapi postage dia agak mahal lah tapi takpelah kalau order semalam harini dh sampai kan? memang wow gila la kan? hehehe










kiranya sha beli banyak banyak ni untuk stok sampai raya lah kan haha. jauh betul fikir puasa pun belum kan :( tapi takut je nanti dah dekat raya semua buat hal, barang yang 1-3 hari jadi 5-7minggu hahaha! so sesiapa yang suka beli online tu, boleh dah start beli sekarang! ;) xoxo

website : SAVEE BEAUTY

4 comments:

  1. mask from SAVEE ni cikja suka beli!haritu ada salee dekat Mall lepastu grab je sebab murah sangat! hehe

    ReplyDelete
  2. Wow bestnya. Betul tu. Bayar mahal tapi berbaloi apa salahnya

    ReplyDelete
  3. wa. lamanya PG tak pakai mask ;)

    ReplyDelete
  4. Migha suka mask savee nie. Kalau ada offer memang borong tak ingat dunia

    ReplyDelete