KLON KINDER JOY

by - 21:30


Assalamualaikum.

tadi masa sha tengah jalan jalan pastu singgah kat blog lain, sha ada terjumpa satu entry mengenai kinderjoy klon. sha pun ada jugak jumpa jugak kinder joy klon ni. nk beli yang kinder joy betul tu memang rabak la poket kan? benda kecik tu RM5++ ???? baik beli makanan hehehe


RM 1.99 untuk dua ni hahaha. dalam tu dapat mainan dan ada sebelah dia coklat tapi coklat dia takdelah sedap mana tapi habislah adik sha makan. mainan tu pulak cousin sha ambik hahaha, sha dapat apa? dapat yang kat atas ni jelah. rasa macam nak beli lagi tapi kartun yang lain pulak. eh kartun ke? hahaha byee


You May Also Like

18 qtpie

  1. Bagus ada klon ni. Jimat duit sikit. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak ana, haha jimat banyak ;p

      Delete
  2. Mana dapat kinder joy klon ni? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat tempat sha ada pasaraya ni jual hehehe 90 plus nama dia ala ala mcm kedai RM2.12

      Delete
  3. fae minat chocolate sesangat tapi kinder bueno ne paksa fikir banyak kali sebelum beli huhuhu mahal tapi isi sikit alahaii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha! kan? baik beli chocolate bar je

      Delete
  4. Dia mahal sbb sedap, kalau murah tak sedap tak besttttttttttttt. Tapi ok la boleh tipu budak lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tapi rabak la poket kalau tiap kali g kedai nak yang mahal ><

      Delete
  5. omg comelnyaaaa! hehehehe btw, jemput baca my new entry :)))

    http://thefarahabubakar.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe comelkan? rasa nak kumpul lagi banyak :(

      Delete
  6. Anak buah kita pun selalu dapat yang klon je. lagipun dorang tu, duk trkejar2 dgn mainan bukan coklat sgtpun. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, dapat mainan coklat letak tepi hahaha

      Delete
  7. Anak buah mai addicted la dengan natang kinderjoy tu, sampai pernah bergaduh dgn mai dia buat hal nangis tengah kedai tapi mai tak bawa duit lebih, hahahaha.

    Bagus juga beli yang clone ni, takdelah parah poket aunty yg menganggur ni. Kena cari nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah samalah dengan sha, walaupun kerja tapi takkan nak habiskan beli kinderjoy yang rm4.50 tu >< boleh buat belanja makan sehari haha

      Delete