INTERNET FREE?

by - 21:31

Assalamualaikum. fuh lama takbersiaran hehehe biasalah cuti kan  nak cerita sikit sha dapat internet free dari maxis hehehe. sebenarnya ni bukan kali pertama tapi kalini paling banyak. so siapa kat sini guna maxis? ada download app hotlink red tak? sha selalu dapat internet free sebab bila kita beli plan internet, kita akan dapat point so bila point tu dah cukup bolehlah kita tebus secara berperingkat internet free ni.


mula mula 250mb lepastu 550mb dan last sekali 1.2GB. banyak kan? hehehe . tapi yang 250mb tu sha terlupa nak claim T.T rugi kan? tapi kali ni dah dapat terus claim hehehe so banyaklah internet sha malam ni terpaksa lah on hotspot huhuhuhu . korang guna internet apa? murah tak? laju tak? hehe

You May Also Like

1 qtpie

  1. Blogger nie kalau bab internet free memang cepat sangat tau.. Kebutuhan kan.. hihihihi

    ReplyDelete