BLUE SKY TAG #2 BY PATEHAH

by - 16:44


Assalamualaikum.


harini rajin pulak nak update blog kan hahaha. so sha ditag oleh P A T E H A H untuk jawab soalan soalan yang diberikan. thankyou patehah, tag sha ❤ sha suka menjawab je taktau nak tanya apa hahaha. so here we goo

QUESTION

1.  If given the choice to put ur own name, what will u put for ur name ?
- idk, i love my own name so much sebab unik kan :p

2. Mostly ppl will said "Girl/Woman are complicated". Do you agree ? What make them look complicated ?
- yes, im agree with it. im a girl and kekadang memang rasa diri ni complicated sangat. benda tu sha sedar tapi takboleh ubah hahaha because i love being a complicated girl! hahahaha contoh benda paling senang nak nampak perempuan ni complicatedlah kan, "nak makan kat mana?" "ikutlah kat mana pun" "kedai A nak?" "ala taknak situ" "habis nak makan kat mana?" "ikutlah" dan tanpa kau sedari dah bertukar jam or hari? haha!

3. What's the worst thing you ever do in your life ?
- menangis sebab lelaki a.k.a cinta lah sangat. lol

4. Love for the first sight do you still believe it nowdays ?
- yes. but i dont think so, so no. hahahaha

5. If you can be different gender for a week , what the things u really wanted to do ?
- nak tidur sehari macam orang lelaki selalu buat hahaha pastu taknak mandi dan nak tackle awek cantik. eh hehehehehe

6. Are u willing to be silly but beautiful or ugly but clever ? Which one do u choose and why ? 
- ugly but clever kot? sebab kalau dah pandai nanti buatlah business ke kerja tinggi ke, ambik duit buat facial ke hahahaha taraaa boleh jadi cantik hahaha

7. Describe the characteristic of the man that u like . 
- tak merokok, takpanas baran, boleh teman sha makan hahahaha, tak suka memaki, kedekut sikit haha taknak yang kedekut teruk tu since sha seorang yang pemboros so i need a man yang kedekut hahaha, nak susah senang dengan sha, boleh terima sha seadanya, tak cerewet hahaha tapi kalau cerewet sikit okaylah boleh diterima, matang!

8. If you`re not normal and you fall in with ur friends . Who will be ?
- hahahahahahahahaha nazirah kot?

9.  What hurt u the most ? 
- being lied, cheated...................

10. Your bad habits 
- gigit kuku -___________- nak kuku cantik sob sobb ☹

11. Why are u love blogging ?
- foa sha berblogging bukan untuk famous tapi kalau famous apa salahnya hahaha sha suka berblogging sebab sha suka menaip dan merepek bila start sentuh keyboard hahaha diterima tak jawapan kalau macam ni 😛


THE RULES 
Thank the person who tagged you  ✓
Answer their 11 questions ✓
Tag 11 people
Give them 11 questions to answer

okay done menjawab semua soalan. best jugak kan jawab jawab macam ni, macam soalan peperiksaan pulak hahahaha so sesiapa nak tag, feel free to tag me okay :p


You May Also Like

6 qtpie

  1. Jawapan nombor 6 tu tak boleh blah. Logik tapi seyes tak boleh blahhh. Haha.

    Btw, thanks sbb join segment saya. Nice to meet you!

    ReplyDelete
  2. Kalau mama pun pilih ugly with brain hihii

    ReplyDelete
  3. Thanks so much sebab jawab hahaha jgn gigit kuku sgt tau . Hahahaa just joke.
    enjoy blogging :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tengah kawal diri la ni, hehe tq!

      Delete