SEPETANG BERSAMA FARHAN

by - 20:45

Assalamualaikum!
petang tadi balik kerja tiba tiba rasa nak makan chickenchop pulak haha mengada betul :p pastu ajaklah si farhan ni teman sebab sha mmg takreti makan sorang sorang hahaha sedih betul. so kami order 2set chickenchop, lokceng, air sirap untuk farhan dan ais kosong untuk sha. total RM13.70 huhuhu. okaylah kan makan sekali sekala hehe




You May Also Like

3 qtpie

  1. Tak berapa makan chicken chop sebab isi 😂 Sekali sekala ja layan. Tu pun makan separuh, selebihnya kawan yang tolong habiskan 😄

    ReplyDelete