Saturday, 4 March 2017

# beauty review

MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY




Assalamualaikum






lamanya tak update blog fuhhh *tiup habuk*, thankyou for those yang komen suruh review pasal tempat makan tapi sha jarang makan luar sebab kerja kan so takdak masa :3 so yang ni je lah yang mampu ihikss sorry! soooooo harini sha nak review pasal satu produk yang sha ada beli dengan seorang kakak ni :- MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY. 





sebelum ni sha jarang nak percaya produk produk yang jual kat FB ni hehe sebab banyak sangat kan produk dia, so macam takut lah. tapi taktau lah macam mana, selalu tengok seorang kakak ni update testimoni pasal gel tu. tergerak hati nak tanya boleh cod tak hahahahahah kedekut betul nak bayar duit postage :p sha pun whatsapplah dia, tanya itu ini sebab benda ni kan nak pakai kat muka, nanti muka yang ada sikit je masalah jadi bertambah pulak. pastu dia dah yakinkan sha so sha pun beli la alang alang duit bewim dah masuk hehe

nasib baik kakak tu tinggal dekat je dengan kawasan sha kerja.  so boleh lah cod. fuhh jimat rm8 hahahahaha. dapat je gel tu terus try kat tangan. sebab ada baca mana tah, selalunya kalau pakai kat tangan pun pedih apatah lagi kat muka hahahaha tapi memang best gila first pakai dah jatuh hati hikss. 


bawah ni kebaikan moisturizer gel :-













rasanya shaf dah guna gel ni baru seminggu tapi dah rasa kulit lembab gituh hehehe memang tak menyesal lah beli. sha sebenarnya memang suka produk yang guna tumbuh - tumbuhan ni macam aloevera gel, pastu greentea bla bla sebab rasa selamat tapi make sure beli yang ori lah.

so conclusionnya :-


(+)



  • bau wangi sangat!!!
  • sesuai dengan kulit saya hehehehehe
  • dah kurangkan jerawat kat muka sha 
(-)
  • 50ml for rm20??? hmmmm *sebab aloevera gel 250ml for 13 :(*


sha bagi 9.5/10 untuk produk ni. kenapa? sebab harga tu jelah hehehehe


REPURCHASE? - yes! selagi takjumpa product yang sama bagus macam gel ni

so sesiapa yang nak beli gel ni boleh je search kat FB, IG hahahaha rasanya banyak yang jual benda ni. see u in next post ❤

1 comment:

  1. Ramai jugak CCL tengok yang pakai moisturizel gel ni ..kawan CCL pun ada jual jugak ,.setakat sekarang CCL belum dengar lagi kesan-kesan yang buruk tentang gel ni

    ReplyDelete