Lazada Birthday Blogger Contest

by - 11:49



disebabkan aku memang suka cuci mata kat lazada so nak try lah join contest dorang, mana tau rezeki kan :D so sesiapa yang nak join jugak contest ni, klik banner kat atas ok!

How to Join – Lazada Birthday Blogger Contest

1. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia?

------------------------------------------------------------------------------------------------
a. What do you love about Lazada Malaysia? 

tbh, aku takdelah selalu sangat shopping kat lazada tapi baru - baru ni adalah shopping kat lazada. rambang mata hehehe sebab apa je yang aku nak serach je terus ada. nak shopping baju? set skincare? skincare korea? phone? tablet? semuanya lah semua ada. lagipun senang nak shopping kat lazada sebab barang semua tersusun elok je. takdelah serabut. 

b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 







c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 

rasanya dah okay dah semua pasal lazada ni. delivery pun cepat dan tepat pada masanya walaupun barang dari overseas. tak ambik masa terlalu lama ♥

d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia?

Happy Birthday Lazada Malaysia yang ke 5! semoga dapat kekalkan perkhidmatan yang terbaik ni sampai bila bila :D *selalu selalulah buat sales :p*


You May Also Like

2 qtpie

  1. Wahhhhh good luck! Saya pun join juga hehe ada rezeki dapatlah menang kan.

    ReplyDelete
  2. goodluckkk! uyul pun join jugakk.

    ********************************************************************************
    Jemput join Uyul Rosli 1st Giveaway!! 100pcs Name Card untuk dimenangi. >>
    Uyul Rosli 1st Giveaway | Blonolog Blogger Picisan
    ********************************************************************************

    ReplyDelete