Saturday, 11 February 2017

kerja kerja kerjaaa

11:10 3 Comments
assalamualaikum hehe lama tak update blog, busy + demam + batuk hahahaahah semalam dengan harini sibuk siapkan kerja seorang pelajar ni. suka betul lah nak hias hias semua ni kan :p 






asal lah dulu cikgu tak suruh buat macam ni :p hehehehe ok jom sambung kerja.. byeee

Sunday, 5 February 2017

GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY

11:57 4 Comments
Assalamualaikum & Hi!


-klik banner untuk join -


KOLAGEN MARIN ASLI- mengandungi mineral, asid amino, beta karotein, serta protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit

MINYAK ZAITUN - berkesan membersih dengan mendalam tanpa menyumbat pori - pori dan telah digunakan secara meluas dalam industri kecantikan di barat kerana kandungan vitamin E yang tinggi yang boleh merawat kulit muka serta anti penuaan yang sangat dipercayai

SUSU KAMBING- mengandungi selenium dan vitamin A iaitu makanan penting untuk kulit yang cantik menawan. Kaya dengan asid laktik yang berupaya membuang sel kulit mati yang degil di kulit, melembabkan serta mencerah kembali kulit yang kusam. Barat menggelarkan ia sbg 'healing miracle'

*Herba terpilih
*Habbatussauda'

Inginkan kulit anda mendapat manfaat dari bahan-bahan hebat di atas? 

Sabun ini juga sesuai untuk:
✔ Bayi seawal baru lahir
✔ Kaum lelaki & wanita yg mempunyai masalah kulit
✔ Eczema, gatal serta kurap
✔ Boleh guna satu badan

**saya pernah guna sabun ni sbb dapat gift hehe best memang best tapi mahal huhu v.v''