sebelum dan selepas beberapa tahun

by - 16:22




Assalamualaikum and hello o/

rasa mcm lama gila tak menaip macam ni hahaha daripada habis SPM sampailah dah habis STPM dan sekarang kerja. baru dapat hadap balik blog ni disebabkan laptop takda. bila on guna phone takbest hahaha macam macam alasan. taktau sebenarnya nak cerita apa sebab rasa mcm takdak benda yang menarik pun yang jadi sepanjang beberapa tahun tak belek belek blog ni hahaha cuma rasanya satu benda jelah, umur makin meningkat dan blog dah takmcm budak budak sangat :p aku ni seboleh bolehnya nak edit blog se simple simple simplenya hahahaha tapi rasa mcm takbest pulak kosong je. ni tengah cari tutorial button follow yang macam dulu dulu tu hahaha. mula mula login blogger.com haritu peh lain betul bentuk rupa dia, tapi lepas godek punya godek taraaa ni lah hasil dia

sebelum




selepas





takdak la makan masa lama sangat nak edit ni cuma bila nak edit kena ada mood, mood kena berbunga bunga hahahaha kalau dak salah code sikit mula nak giveup. by the way, entry entry lama kami dah letak dalam draft dah :p malu pulak bila baca entry lama lama hahahaha. rasa mcm habis dah benda nak cerita heheh bye, panjang umur jumpa lagi!

You May Also Like

5 qtpie

  1. hail for the white color. hehe.

    ReplyDelete
  2. dont stop writing, anyway blog Sha ni is nice too..gud luck

    ReplyDelete
  3. Cantik blog syaf..akak suka..nnt akk sellau singgah sini..rajin2 la menulis ya syaf...

    ReplyDelete
  4. Tiba tiba nak edit blog jugak. Tp sayang theme skrg. Wuwuuu

    ReplyDelete