Thursday, 26 January 2017

# kdrama

KDRAMA?


Assalamualaikum





dulu masa form 4, form 5 macam tulah kan, selalu kena paksa tengok runningman, kdrama apa semua ni hahahahaha memang tengok dengan paksaan betul lah. cousin aku lah tu selalu paksa hahahaha dulu tengok the heirs 20 episod tapi taktau apa pun hahahaha. lepas tu start last year kot, bulan dec macam tu lah. bila bosan suka kacau orang study apa semua kan, adalah mamat ni cakap "bosan kan? apa kata layan kdrama" pastu dia pun suggest lah suruh tengok cerita apa kan dan dengan bantuan orang orang kat twitter












last last aku pilih untuk tengok weighlifting fairy kim bok joo tu hahaha sebab cerita dia pasal budak sekolah o/ tiap hari bukak dramanice nak tengok ada episod baru ada ke tak haaha tapi sambil sambil tu ada jugak layan cerita lain. tapi sebelum diorang suggest ni aku dah tengok satu kdrama ni, satu malam je habis 16 ke 20 episod tah hahaahaha memang pagi tu pi kerja mata macam apa lagi dengan nangis apa semua cukup lah kan hahahahahaha


high school love on. episod 8 ke 7 entah time nenek laki tu meninggal memang bengkak mata lah kan punyalah feeling hahahahaha tak ingat dah download kat mana. rasanya kat dramanice kot. tapi cerita ni mmg best gila!!!! tapi masalah aku satu je, tak ingat nama pelakon kahkah. google la eh?

lepas je habis cerita ni, aku tengok the man living in our house, the time we were not in love, cinderella and  four knight, 7 first kisses ada lagi rasanya tapi tak ingat dah hahaha legend of the blue sea, goblin tu tengok kejap je pastu penat nak tunggu episod akan datang kan hahaha so tunggu habis nanti download semua baru best hahahaha cheese in the trap tu dah download tapi tak tengok tengok lagi ahahha sekarang tengah layan i order you, asyik lapar je layan cerita tu hahahahahaahaha

aku taksuka tengok kdrama yang pakai baju tradisional dorang tu hahahaha rasa macam takbest kahkah duk download bagi kat orang je lah.

pastu haritu ada tanya dia ni, layan lagi dak kdrama, dia cakap dak hahahahahaha v.v pastu kena hingaq kata jangan duk layan sampai tak ingat nak solat makan apa semua, ni malam malam duk jadi burung hantu layan kdrama hahahaha takdaklah sampai macam tu kan, waktu makan makanlah, waktu tidoq tidoqlah. memang daklah nak biar ada eyebag :p hahahaha


payung gambaq buah hati satu kali :p byeeee o//



4 comments:

  1. OMG High school love on! I suka drama tu sebab woohyun & sungyeol bias I dalam Infinite hehe

    ReplyDelete
  2. Hehehe anak2 remaja mmg layan korea..sama2 la ngan budak2 u layan korea hehehe..Akak dulu layan gak la..Bila dah kawen ada anak2 tak twrlayan dan korea hehehe

    ReplyDelete
  3. Hahaa.... Weighlifting saya x abes tgk lg... Tapi sy suka tgk kimbokjoo tu. PERGH BEST

    ReplyDelete