Tak getback punlah!

by - 20:57


"kau jangan cakap kau still sayang dia. kau lupa apa dia buat kat kau dua tahun lepas? kau lupa apa ex gf dia buat kat kau? kau kenapa weh? takpayh sayang dia. kau cakap taknak gb dengan ex kau kan?"

everyday mesti ada yang cakap benda ni kat aku. memang aku terrrrapat balik dengan ex aku . dan memang sayang tapi sebagai kawan je! aku ada upload gambar dia kat insta then ramai yang tanya ...

"kau getback ke weh? kau ni"

haaaa haaa haaaaa kalau aku getback dengan dia lah en , bio twitter aku mesti ada nama dia, relay kat fb mesti dengan dia, whatsup wechat mesti nama dia, status whatsapp mesti nama dia xD haaa kena faham semua tu ;p

tapi masalhnya skrang . aku memang takboleh nak ada hati dengan ex hahahahahahaha dah ex pun playboy . aduhh aku tak sanggup dah nak kena game tau? ok apa single . tak rasa macam tak ok pun hahahah rasa macam comel je single . rasa macam bebas. dan takde ah buat dosa -____-

Memang aku rapat dengan dia. sanggup bangun tengah malam bila dia text . sebab aku dah janji nak jadi kawan baik dia time break dulu. kami break bukan sbb gaduh kepe. ex dia nak dia balik em . aku jadi mangsa hahahahaha kesian aku --' macam salah pulak aku nak kawan dengan dia. lagipun selesa kawan dengan dia , dia memahami xo sweet em semua lah ;p

satu malam tu , aku tidur awal sebab letih mak ai . dan hati ni suruh msg dia tapi malas ,then tertiidur . dia misscall , aku terjaga then msg dia "kenapa biawak?" "aku bosan tenok" "alaa tidur lah , esk kita text eh?" "nyanyi untuk aku? aku rindu suara kau ah" omg!!!!!!!! blushing gila time ni . pukul4 pagi ok ;p then aku cakap ah "ala mana pandai nyanyi" "nyanyi lagu kita?" aku pun call lah dia. aku memang suka gelak bila oncall dngn dia hahahahah "hello" "helo" "hahahaha" "kau kenapa ngek?" "ala gelak pun salah" "nyanyilah , tuhan jagakan dia" "takpandai lah" "cepatlah" tuttt tutt tutt krdt habis hahahahahahahahahaha aku rasa mcm nak kluar topup time tu jugak . sedih baq hang :(( then esk tu tak contact dah kami always mcm tu ;p idklah kenapa aku rasa nak cerita sangat pasal dia. em em bye o/

You May Also Like

4 qtpie

  1. tak payah layan sgt la..kawan sikit-sikit sudah :P

    ReplyDelete
  2. can i say,,so sweet..ehehe,,
    walaupon dia ex,tapi mcm tak salah je,kalau syg as friends..
    tapi,just one,jgn percaya sgt lelaki..always sweet talker..everywhere..*english berterabur okay..hikhik..
    move on..okay pretty..^.^

    ReplyDelete
  3. Lama lama perasaan suka sayang etc akan datang balik. Becareful. I know la how this feel. Btw lelaki jangan percaya sangat. K pisang jgn berbuah dua kali like wht ppl said. Haha

    ReplyDelete
  4. jangan lupa singgah :) http://blogparihh.blogspot.com/

    ReplyDelete